Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Customer Reviews

For more reviews and information, please visit our Facebook page:

    5 star review  Highly recommend Dr. Chen very professional and a nice guy, he knows what he is doing. One of the best and quick results i have seen!

    thumb Imran Tamboli
    6/30/2018

    5 star review  Dyktig akupunkturist som har kunnskap om det ekte kinesiske medisin. Har vært der mange ganger, og stivhet i nakke har blitt mye bedre.

    thumb Minghui Mia Zhu
    1/29/2016

    5 star review  Fantastisk 🙂 Jun Chen har hjulpet meg med rygg, nakke, bekken og mage/tarm ... og det hormonelle hos oss kvinner. Han har stor kunnskap om ekte kinesisk medisin. Han er god til å forklare hva det er han gjør og hvorfor. Han forteller også hvorfor en bør endre litt på sine vaner og hvordan gjøre det, for å få en bedre livskvalitet!

    thumb Christina Griffin
    9/15/2017

    5 star review  Dr. Chen er en veldig profesjonell og dyktig lege, og med stor kunnskap om sammenhenger. Stive skuldre og energibalansen i kroppen er mye bedre.

    thumb Wenche Hoel
    3/03/2016

    Love this place! Jun Chen is a inspiration person with so much knowledge about body and mind, and it has been very effective! pleasant atmosphere, knowledgeable acupuncturists, easy to be understood. Convenient hours. I highly recommend Jun Chen. Must see everytime I come back to Oslo.

    thumb Michael Bui
    10/19/2018

    5 star review  Really helpful for my back pain and throat problem, and giving lots of professional suggestions which really helped for getting well.The therapy was really effective as well, highly recommend.

    thumb Yan Feng
    8/19/2016

    Chen is a great professional, I fully recommend his treatment and the effect was really impressive after only one session of acupuncture. I am going to keep the treatment for life now! Thank you!

    thumb Aline Moreira Ilha
    8/24/2018

    5 star review  En følelse av velvære og tilfriskning møter deg allerede i døra på klinikken til Jun Chen. Selv møter han sine pasienter med ærbødighet, stor innsikt, høy profesjonalitet, god raushet og fin omsorg. Her er man ikke bare en fysisk kropp adskilt fra resten, her behandles man i sinn, sjel og fysisk legeme i ett. Bedringen kan komme etter bare noen få ganger, eller etter litt lenger tid avhengig av problemet man har. Og man er ikke bare et nummer på kundelisten her, men man blir ivaretatt og holdt øye med som klient. Det er forståelig at flere reiser ganske langt for å komme til Dr Chen :))

    thumb Anne Norum
    7/05/2018