Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Customer Reviews

For more reviews and information, please visit our Facebook page:

    5 star review  Dyktig akupunkturist som har kunnskap om det ekte kinesiske medisin. Har vært der mange ganger, og stivhet i nakke har blitt mye bedre.

    thumb Minghui Mia Zhu
    1/29/2016

    5 star review  Dr. Chen er en veldig profesjonell og dyktig lege, og med stor kunnskap om sammenhenger. Stive skuldre og energibalansen i kroppen er mye bedre.

    thumb Wenche Hoel
    3/03/2016

    Been very helpful to my needs. Doctor chen has fixed with my arm muscle pain and lower back pain. Whenever there are something that need to go to ask doctor, if it's urgent enough, I would usually go to him.

    thumb Chen Xie
    8/19/2018

    Chen is a great professional, I fully recommend his treatment and the effect was really impressive after only one session of acupuncture. I am going to keep the treatment for life now! Thank you!

    thumb Aline Moreira Ilha
    8/24/2018

    5 star review  FANTASTISK !!! Jeg hadde 'frozen shoulder', og i følge leger og fysioterapeuter jeg hadde vært hos, var det ingenting å gjøre med. Jeg måtte regne med 2-3 år med smerter. Da jeg kom til TKM Klinikken var skulderen nesten helt fryst. Jeg fikk albuen ca 10 cm ut fra kroppen. Etter første behandling var smertene borte, og etter 12 behandlinger kunne jeg løfte armen over hodet. Jeg er evig takknemlig til Jun Chen for suveren behandling, og anbefaler virkelig TKM Klinikk på det varmeste 🙂

    thumb Katrine Høie
    3/21/2017

    5 star review  Kjempedyktig og empatisk lege! Han hjelper pasienter umiddelbart og timeprisen hans er svært rimelig.

    thumb Sharon Kavlie
    8/14/2015

    5 star review  Professional treatment with verry good results

    thumb Andreea Bratan
    6/15/2018

    5 star review  Fantastisk 🙂 Jun Chen har hjulpet meg med rygg, nakke, bekken og mage/tarm ... og det hormonelle hos oss kvinner. Han har stor kunnskap om ekte kinesisk medisin. Han er god til å forklare hva det er han gjør og hvorfor. Han forteller også hvorfor en bør endre litt på sine vaner og hvordan gjøre det, for å få en bedre livskvalitet!

    thumb Christina Griffin
    9/15/2017