Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Customer Reviews

For more reviews and information, please visit our Facebook page:

    5 star review  Jun is an excellent therapist, both his knowledge in accupuncture and other techniques (including dry needle and massage techniques) which have helped me enormously in recovering from muscular issues and problems caused by stress. He is a dedicated, caring person who have also shared to me different tips and knowledge on nutrition, usage of herbs and exercise tips. I wholeheartedly recommend him.

    thumb Aiko Yamashita
    7/03/2018

    5 star review  Det er ingen tvil at dette er det beste stedet jeg har besøkt for å få fikset søvnproblemene mine og ikke bare det. Anbefales på det sterkeste! 🙂

    thumb Camelia Vartolomei
    2/16/2015

    5 star review  Selv om Dr. Cheng er i sin unge alder, forhindrer det ham ikke i å være en erfaren og dyktig kinesisk lege. Han bryr seg først og fremst om pasientens velvære og full gjenoppretting fra deres sykdom, problemer og forstyrrelser. Hans behandling i gynekologiske problemer og ujevnhet i beina har vært svært effektiv. Jeg er definitivt overbevist av resultatet av de 3 ganger behandlingene som jeg har vært med i. Anbefaler ham med glede til alle som vil prøve denne tradisjonelle kinesiske medisinske behandlingen.

    thumb Shelly Wedmark
    6/27/2018

    5 stars Highly recommend Dr. Chen! It's the first time I try acupuncture and I am very pleased with the results. I really appreciate the professionalism, the patience, and the effort.

    thumb Cosmina Maria
    8/11/2018

    5 star review  Hjälper snabbt och bra . Har du problem så löser det sej här!

    thumb Wai Wai Ivan Chung
    8/21/2015

    Been very helpful to my needs. Doctor chen has fixed with my arm muscle pain and lower back pain. Whenever there are something that need to go to ask doctor, if it's urgent enough, I would usually go to him.

    thumb Chen Xie
    8/19/2018

    5 star review  Very effective treatment, I highly recommend. It was my first Acupuncture experience and the results was astonishing. Dr. Chen is very kind, experienced and professional.

    thumb Tay Al-Taie
    6/23/2018

    5 star review  En følelse av velvære og tilfriskning møter deg allerede i døra på klinikken til Jun Chen. Selv møter han sine pasienter med ærbødighet, stor innsikt, høy profesjonalitet, god raushet og fin omsorg. Her er man ikke bare en fysisk kropp adskilt fra resten, her behandles man i sinn, sjel og fysisk legeme i ett. Bedringen kan komme etter bare noen få ganger, eller etter litt lenger tid avhengig av problemet man har. Og man er ikke bare et nummer på kundelisten her, men man blir ivaretatt og holdt øye med som klient. Det er forståelig at flere reiser ganske langt for å komme til Dr Chen :))

    thumb Anne Norum
    7/05/2018