Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Customer Reviews

For more reviews and information, please visit our Facebook page:



    positive review  5 stars Highly recommend Dr. Chen! It's the first time I try acupuncture and I am very pleased with the results. I really appreciate the professionalism, the patience, and the effort.

    Cosmina Maria Avatar Cosmina Maria
    11th August 2018

    5 star review  I am a regular client and the skills and treatment provided is a great cure to al pains, stiffness and stress. My first experience was when I had a concussion and sever pain which kept me away from work for 4 months. I had tried many treatments with various/low effect. After visiting TKM all the pain had disappeared, and it only took 15 minutes to cure me with acupuncture. Absolutely fantastic and I have since then been a true believer in TKM. I also recommend TKM to my friends and family, which have all been treated.

    Daniel René Trinborg Avatar Daniel René Trinborg
    3rd July 2018

    5 star review  Professional treatment with verry good results

    Andreea Bratan Avatar Andreea Bratan
    15th June 2018

    5 star review  Jeg hadde vondt i et ben nesten et halvt år. Prøvde flere typer behandling uten at det hjalp. Etter to besøk hos TKM Klinikk var jeg nesten smertefri, anbefales!

    Bjørn Ola Bakke Avatar Bjørn Ola Bakke
    15th June 2018

    5 star review  Dr. Cheng er en ung og glimrende kinesisk lege. Han ser hele pasienten, ikke kun på problemet/sykdommen, noe som har resultert i at jeg har følt meg veldig godt ivaretatt. Mitt problem er migrene, nakke og rygg, med vondt i den ene siden av hoften. Jeg går på smertelindrende medisiner, men kan med sikkerhet si at kroppssmertene har blitt så bra at jeg har kunnet trene igjen, uten smerter. Anbefaler på det sterkeste til de som vil prøve tradisjonell kinesisk medisinsk behandling.

    Tania Vidal Sereno Avatar Tania Vidal Sereno
    31st August 2018

    5 star review  Fantastisk 🙂 Jun Chen har hjulpet meg med rygg, nakke, bekken og mage/tarm ... og det hormonelle hos oss kvinner. Han har stor kunnskap om ekte kinesisk medisin. Han er god til å forklare hva det er han gjør og hvorfor. Han forteller også hvorfor en bør endre litt på sine vaner og hvordan gjøre det, for å få en bedre livskvalitet!

    Christina Griffin Avatar Christina Griffin
    15th September 2017

    positive review  Love this place! Jun Chen is a inspiration person with so much knowledge about body and mind, and it has been very effective! pleasant atmosphere, knowledgeable acupuncturists, easy to be understood. Convenient hours. I highly recommend Jun Chen. Must see everytime I come back to Oslo.

    Michael Bui Avatar Michael Bui
    19th October 2018

    5 star review  Akupunktør/lege Chen er faglig dyktig, profesjonell og effektiv, samtidig tar han seg god tid til sine pasienter. Han er oppriktig opptatt av at pasienter skal føle seg sett og tatt vare på. Jeg kjenner mange som har blitt mye bedre med somatiske plager etter behandlingene hos ham. Jeg kan trygt anbefale TMK klinikk og legen Chen på mitt sterkeste. Hvis det hadde vært mulig å gi 6 stjerner, hadde jeg gitt det.

    Fa Ma Avatar Fa Ma
    24th January 2017